Auto’s en motoren Speed Monkey Cars

“Ik ben al geobsedeerd door auto’s sinds … Ik ben geboren.”

Na enkele jaren in Mercedes Oldtimers te hebben gereden houd ik me de laatste jaren voornamelijk bezig met Amerikaanse oldtimers / USA Cars van 1950 tm 1975.

Auto’s en motoren hebben altijd mijn interesse gehad. Mijn opa had een garage in Hengelo (Gld) en mijn vader was Motocrosser met daarnaast een interesse in Oldtimer auto’s en motoren.

Van jongs af aan sleutelde ik aan eerst fietsen, daarna aan brommers en motoren. Iets ouds weer goed maken en waar nodig verbeteren heb ik altijd met plezier gedaan!

 

De voordelen van Speed Monkey Cars

Het is voor mij geen broodwinning, maar een uit de hand gelopen hobby. Derhalve worden de auto’s classics  geselecteerd op de staat van het voertuig en niet op de te behalen winstmarge.

Ik bied jaarlijks maar enkele auto’s aan, ik  ga een paar keer per jaar naar de USA en probeer dan de beste auto’s mee te nemen die ik kan vinden.

Ik bied de meeste auto’s aan zoals ik ze heb gevonden, ook maak ik ieder jaar een paar auto’s  geheel af.
Je kan dus bij mij terecht voor auto’s met wat werk, maar ook voor auto’s in een kant en klare staat en optioneel met kenteken.,

Het streven is auto’s te vinden in originele lak, ik hou nl niet zo van over gespoten auto’s, dit is omdat Amerikanen erg snel tevreden zijn met een nieuwe paintjob en deze dus vaak van een matige kwaliteit zijn.

Zoeken naar een bepaald voertuig op verzoek is mogelijk, mits er goede en duidelijke afspraken gemaakt kunnen worden.
Tevens is er de mogelijkheid om het transport van Uw voertuig te regelen door geheel Europa

Onze prijzen zijn altijd inclusief BTW, invoerrechten en douane afhandeling.
Ik bied de classics aan zonder Nederlands kenteken, dit omdat het merendeel van de auto’s niet in Nederland worden verkocht.
Uiteraard is het verzorgen van een Nederlands kenteken en tevens het aanleveren van onderdelen mogelijk.